Marker BNT permanent sort rund spids 2-3mm

Niceday Marker sort 1-3mm rund spids permanent 1636324 Permanent blæk. Kan bruges på næsten alle overflader. Tørrer hurtigt og er lysbestandig kvalitets marker til en billig pris og perfekt til enhver der bruger kontorartikler på en kontor.

Marker sort rund spids 2-3 mm. Permanent alkoholbaseret, ikke-giftig pen til mærkning af alle typer overflader. Etui i ABS plast.
4.5
Marker Sort Rund Spids 2-3Mm
4.5
Marker Wera Rund Spids Sort
Marker WERA sort permanent rund spids 2mm - (12 stk.)
4.5
12 stk. Marker Wera Sort Permanent Rund Spids 2Mm
4.5
Marker sort rund spids 2-3 mm. Permanent alkoholbaseret, ikke-giftig pen til mærkning af alle typer overflader. Etui i ABS plast.
4.5
Marker bnt permanent sort 2-3mm - (12 stk.)
4.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

Varenummer (SKU): 7392265511180 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Marker & Tuscher´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige præcis Marker sort rund spids 2-3 mm. Permanent alkoholbaseret, ikke-giftig pen til mærkning af alle typer overflader. Etui i ABS plast., der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

  Marker sort rund spids 2-3 mm. Permanent alkoholbaseret, ikke-giftig pen til mærkning af alle typer overflader. Etui i ABS plast. er fra mærket brand, og det falder i kategorien Marker & Tuscher. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

  Opdag også se vores andre spændende kategorier

  Er Marker sort rund spids 2-3 mm. Permanent alkoholbaseret, ikke-giftig pen til mærkning af alle typer overflader. Etui i ABS plast. måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et flot udvalg af Marker & Tuscher, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du mangler. 

  Vi får hele tiden nye produkter på side, så husk holde øje med sortimentet fra tid til anden.

  Yderligere information

  EAN

  7392265511180