Tilbud

Makita Robotstøvsuger LXT – DRC300Z

Makita Robotstøvsuger LXT – DRC300Z er en professionel robotstøvsuger, der er velegnet til rengøring i butikker og industri. Med sin timerfunktion og definerede arbejdsområde kan den nemt tilpasses dine behov. Den avancerede teknologi, herunder Lidar måling og et vision-kamera, gør det muligt for DRC300 at genkende rummets form og effektivt rengøre rummet.

Makita Robotstøvsuger LXT - DRC300Z
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Makita
EAN: 0088381747769
Varenummer (SKU): 5348500120236909 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Makita Robotstøvsuger LXT – DRC300Z, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Makita Robotstøvsuger LXT – DRC300Z er fra mærket Makita, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Makita Robotstøvsuger LXT – DRC300Z måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi finder produkter fra mange danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye produkter ind, så husk også at holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

EAN

88381747769