Hombli Robotstøvsuger Smart Robot Vacuum HBVR-0100

Hombli Robotstøvsuger Smart Robot Vacuum HBVR-0100 er den perfekte robotstøvsuger til at rengøre dit hjem. Med en 2700 pa sugeevne og en 300 mlvandtank, så kan du let skylle dit gulv efter rengøring. Den store 300ml skraldespand gør det nemt at tømme støvsugeren. Op til 90 min. batteritid giver dig mulighed for at udføre en hel husrensning med kun en opladning. Den er også udstyret med Virtuelle vægge, genopladning af hjemmebase, lidar navigationsteknologi, rengøringstilstande og udskifteligt HEPA-filter. Derudover kan du styre den med stemmeassistenten Amazon og gøre rengøring nemmere.

Hombli - Smart Robotstøvsuger
4.5
Hombli støvsuger - robotstyret inkluderet oplader - sort
4.5
Hombli Robotstøvsuger Smart Robot Vacuum HBVR-0100
4.5
Hombli - Smart Robotstøvsuger
4.5
Hombli Smart Robotdammsugare
Hombli - Smart Robotstøvsuger
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hombli
EAN: 8719323919303
Varenummer (SKU): 5372801335949713 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Hombli - Smart Robotstøvsuger, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Hombli - Smart Robotstøvsuger er fra brandet Hombli, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Hombli - Smart Robotstøvsuger måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et flot udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi finder produkter fra mange danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye produkter ind, så husk holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

8719323919303