Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m²

Få et professionelt look til din græsplæne med GARDENA smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m² sæt! Med et enkelt klik kan du tilslutte din robotplæneklipper til GARDENA smart-systemet og få fuld styring over den. EasyApp Control giver dig muligheden for at planlægge og administrere din græsplæne, hvor som helst og når som helst. Du kan være sikker på et perfekt resultat igen og igen. GARDENA smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m² sæt- den perfekte løsning til at passe din græsplæne!

Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m²
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gardena
EAN: 4078500062749
Varenummer (SKU): 5372801301276017 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige nøjagtig Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m², der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m² er fra mærket Gardena, og det hører til i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 500 m² måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotplæneklippere, du kan udforske i. Vi finder produkter fra en lang række danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får hele tiden nye IT produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

EAN

4078500062749