Brevordner, A4, 8 cm, Hvid, Elba Strong-Line Bred

Elba ringbind eller brevordner der er billige og i en god kvalitet brevordner eller kontorartikler A4 bred Elba miljø 1414-07 Miljøvenlig PP-folie m/Strong-Line kantforstærkning. Selve bindet er indbundet som en bog uden skarpe svejsekanter. Giver ekstra slidstyrke uden at ridse reolen, da kanten er forstærket med et ekstra lag folie. Rygbredde 8 cm..

Brevordner, A4, 8 cm, Hvid, Elba Strong-Line Bred
2.5
Brevordner Strong-Line A4 80mm hvid
3
ELBA Strong-Line Brevordner Hvid A4 8 Cm
4.5
10 stk. Brevordner Elba Pp A4 Hvid Bred 1414-07
4.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

Varenummer (SKU): 4002030163935 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Brevordner´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Er du på jagt efter noget nyt til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Brevordner, A4, 8 cm, Hvid, Elba Strong-Line Bred, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

  Brevordner, A4, 8 cm, Hvid, Elba Strong-Line Bred er fra brandet , og det falder i kategorien Brevordner. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

  Opdag også se vores andre spændende kategorier

  Er Brevordner, A4, 8 cm, Hvid, Elba Strong-Line Bred måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot udvalg af Brevordner, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du mangler. 

  Vi får hele tiden nye produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

  Yderligere information

  EAN

  4002030163935