Viser alle 23 resultater

 • BIC brite liner blå

  8,76 kr.

  Bic Blå Grip tekstmarker overstregning highlighter marker markering stabilo boss kontorartikler kontor supply.

 • Bic brite liner grøn

  18,75 kr.

  Bic Grøn Grip tekstmarker overstregning highlighter marker markering stabilo boss kontorartikler kontor supply.

 • Bic brite liner gul

  81,00 kr.

  Bic Gul Grip tekstmarker overstregning highlighter marker markering stabilo boss kontorartikler kontor supply.

 • BIC brite liner orange

  18,75 kr.

  Bic Orange Grip tekstmarker overstregning highlighter marker markering stabilo boss kontorartikler kontor supply.

 • Bic brite liner rød

  18,75 kr.

  Bic Rød Grip tekstmarker overstregning highlighter marker markering stabilo boss kontorartikler kontor supply.

 • Highlighter Dataglo m/Skrå Spids Ass Boks 48 stk

  122,00 kr.

  .

 • Highlighter Stabilo Boss Original Skrivebordssæt Dåse a 6 Farver

  65,00 kr.

  .

 • Niceday blå tekstmarker

  13,10 kr.

  Niceday blå tekstmarker Fluorescerende tekstmarker med kantet spids. Vandbaseret blæk, lugtfri og hurtigtørrende Niceday overstregnings tusch er af høj kvalitet til en billig pris.

 • Niceday grøn tekstmarker

  15,00 kr.

  Niceday grøn tekstmarker Fluorescerende tekstmarker med kantet spids. Vandbaseret blæk, lugtfri og hurtigtørrende Niceday overstregnings tusch er af høj kvalitet til en billig pris.

 • Niceday gul tekstmarker

  4,40 kr.

  Niceday gul tekstmarker Fluorescerende tekstmarker med kantet spids. Vandbaseret blæk, lugtfri og hurtigtørrende Niceday overstregnings tusch er af høj kvalitet til en billig pris.

 • Pladsholder

  Niceday orange tekstmarker

  4,40 kr.

  Niceday orange tekstmarker Fluorescerende tekstmarker med kantet spids. Vandbaseret blæk, lugtfri og hurtigtørrende Niceday overstregnings tusch er af høj kvalitet til en billig pris.

 • Pladsholder

  Niceday rosa tekstmarker

  4,40 kr.

  Niceday rosa tekstmarker Fluorescerende tekstmarker med kantet spids. Vandbaseret blæk, lugtfri og hurtigtørrende Niceday overstregnings tusch er af høj kvalitet til en billig pris.

 • Pladsholder

  Overstregningstusch 5stk/pk

  23,80 kr.

  .

 • Pladsholder

  Pilot FriXion Highlighter ass. 3stk

  45,18 kr.

  .

 • Pilot Tekstmarker Frixion Highlighter Light Se2Go 4stk/pk

  38,00 kr.

  .

 • Stabilo Boss blå

  15,81 kr.

  Stabilo Boss blå tekstmarker den klassiske overstregnings tusch perfekt til markerings opgaver og er et “”must have”” i skoletasken eller på kontoret.

 • Stabilo Boss grøn

  15,95 kr.

  Stabilo Boss grøn tekstmarker den klassiske overstregnings tusch perfekt til markerings opgaver og er et “”must have”” i skoletasken eller på kontoret.

 • Stabilo Boss gul

  19,95 kr.

  Stabilo Boss gul tekstmarker den klassiske overstregnings tusch perfekt til markerings opgaver og er et “”must have”” i skoletasken eller på kontoret.

 • Stabilo Boss lilla

  19,95 kr.

  .

 • Stabilo Boss orange

  15,81 kr.

  .

 • Stabilo Boss rød

  15,81 kr.

  .

 • Stabilo Boss rosa

  15,81 kr.

  Stabilo Boss rosa tekstmarker den klassiske overstregnings tusch perfekt til markerings opgaver og er et “”must have”” i skoletasken eller på kontoret.

 • Stabilo Boss violet

  19,95 kr.

  .

Vil du vide mere omkring Overstregningstusser?

Overstregningstusser i bedste kvalitet hos Uniprint.dk

Overstregningstusser i den bedste kvalitet også endda til LAVPRIS finder du hos Uniprint.dk. Uniprint.dk har et bredt sortiment af overstregningstusser i flere kvaliteter, tykkelser og til flere forskellige formål. Du finder bl.a. tekstmarkere i en høj kvalitet til lav pris, Stabilo Boss Overstregningstusser, BIC brite liner overstregningstusser og Pilot FriXion Highlighter.

Overstregningstusser / tekstmarker til lavpris i topkvalitet

Overstregningstusser finder du i bedste kvalitet til absolut både lavpris og til billige priser! Uniprint.dk lagerfører billige overstregningstusser i flere farver i særdeles høj kvalitet til billige priser. Disse overstregningstusser er et godt alternativ, til dem, der vægter at få en kvalitets overstregningstusch til en absolut billig pris! Du finder fx Niceday tekstmarker / overstregningstusser hos Unipirnt.dk. Disse overstregningstusser findes i flere farver, herunder gul, blå, grøn, rosa og orange. Prøv disse kvalitets tekstmarkere, et køb du ikke vil fortryde.

Stabilo Boss Overstregningstusser hos Uniprint.dk

Stabilo Boss Overstregningstusser er høj kvalitets overstregningstusser der lagerføres hos Uniprint.dk Stabilo Boss Highlighter / marker / overstregningstusser har været populært i 30 år. Stabilo Boss findes i mange forskellige farver, herunder gul, blå, grøn og rosa. Stabilo Boss Overstregningstusser er med vandbaseret blæk. Stabilo Boss Highligter / overstregningstusser er den perfekte highlighter, når du skal highlight teksten ned til det mest aktuelle. Særlig anvendelig i hjemmet, på kontoret og i skoletasken.

BIC brite liner overstregningstusser hos Uniprint.dk

BIC brite liner overstregningstusser / tekst marker er en let og bærbar overstregning pen med pigmentbaseret blæk med levende farver og her desuden et gummigreb, der ligger perfekt i hånden. Desuden har BIC brite line overstregningstusser lommeclips. BIC brite line overstregningspen indeholder en flydende og pigmentbas blæk, som er god på alle typer af papir! BIC brite line overstregningspen har en såkaldt mejselspids / spids på overstregningstussen med en skrivebredde på 1,6-3,3 mm. Blækket i BIC brite line overstregningstusch er kendetegnet ved selvlysende og lysresistent styrke i farverne. På Bic brite line pen er der vindue hvor du kan overvåge blækstatussen. BIC brite line overstregningstusser findes i gul, blå, grøn, rød & orange. Bic brite line overstregningstusser er desuden et miljøvenligt produkt og er fremstillet uden brug af PVC, nikkel samt xylen.

Pilot FriXion Highlighter overstregningstusser hos Uniprint.dk

Pilot FriXion Highlighter 3 stk pr pakke med farverne gul, grøn og pink. Pilot FriXion Highlighter er overstregningstusser der er perfekt til skoletasken og i det hele taget til skolebrug, hvad enten det er folkeskolen, ungdomsuddannelser, videregående uddannelser men Pilot FriXion Highlighter er også yderst anvendelig på kontoret i hjemmet eller kontoret i virksomheden, mulighederne for anvendelse af Pilot FriXion Hightlighter overstregningstusser er uendelige! Med Pilot FriXion Highlighter kan du fremhæve i din tekst du har brug for, også slette det senere, så det er da smart! Pilot FriXion Highlighter overstregningstusser er friktionsvarme, som gør at overstregningerne i dine noter eller tekst i bøgerne kan blive overstreget / fremhævet og fjernet et utal af gange. Pilot FriXion Highlighter er både med hætte og clip samt har en stregbrede på 0.33 mm. Står du og mangler en overstregningstusch du kan slette igen, så er Pilot FriXion Highlighter overstregningstusser fra Uniprint.dk den perfekte løsning til dig! KLIK HER og se Pilot FriXion Highlighter overstregningstusser hos Uniprint.dk

Overstregningstusser – Uniprint.dk skaffer dem hjem til dig

Måske du ikke kan finde dine ynglings overstregningstusser på Uniprint.dk, så fortvivl ej. Uniprint.dk kan med stor sansynlighed skaffe lige netop de overstregningstusser / skriveredskaber/ produkter hjem til dig du lige står og mangler også endda til billige priser! Kontakt derfor trygt Uniprint.dk Kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller mail: [email protected], vi sidder klar til at hjælpe dig videre.

Vær opmærksom på at sortimentet i overstregningstusser kan ændre sig i takt med produktionsomlægninger, tidens tendenser, udbud og efterspørgsel.

Overstregningstusser og andre kvalitetsprodukter hos Uniprint.dk

Du kan være sikker på, at Uniprint.dk gør sit ypperste for at yde en så god kundeservice som det er os muligt. Klik her og læs om Service til Forskel hos Uniprint.dk

E-mærket og sikker nethandel er noget af det Uniprint.dk værner særligt om. KLIK HER og se Uniprit.dk E-mærket certifikat.

Mangler du billige allergivenlige husholdningsprodukter til hjemmet, KLIK HER og se Uniprint.dk kvalitets produkter til husholdningen til lav pris! Uniprint.dk lagerfører også allergivenlige støvsugerposer – KLIK HER og se Uniprint.dk billige høj kvalitets allergivenlige støvsugerposer. Eller måske du står og mangler nye kabler? KLIK HER og se hvor billigt du kan få høj kvalitets kabler også fra en dansk virksomhed, for net sikkerheden er i top for vores kunder!

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.

Uniprint.dk hos os finder du kvalitet til laveste pris!