Viser alle 9 resultater

Vil du vide mere omkring Marker Special?

Markere til alle formål finder du hos Uniprint.dk

Markere til alle behov og formål finder du hos Uniprint.dk. Hos Uniprint.dk lagerfører special marker til flere forskellige formål. Hos Uniprint.dk finder du lige den marker du mangler til din specialopgave. Uanset om du mangler en marker til at skrive på tøj og stof, en marker til at skrive på træ, gummi, plast, metal eller glas, en marker du kan bruge udendørs eller en marker du kan skrive på rustne eller ru overflader har Uniprint.dk lige netop den marker du står og mangler!

Special marker hos Uniprint.dk der dækker dit behov

Uniprint.dk markedsfører flere typer af special markere, til flere forskellige opgaver, fx lagerføres Artline 750 Tekstil Marker Rund Sort der er ideel til at skrive på og mærkning af tøj, stof og linned. Ligeledes markedsføres Centropen Textil Marker 1.8mm i grøn & rød.

Herudover markedsføres også Artline EK-400XF 2,3mm rund spids i gul & hvid, som er ideel til at skrive på gummi, træ, plast, glas & metal, den kan anvendes både ude og inde og farven holder bemærkelsesværdigt godt.

Hos Uniprint.dk finder du også Artline Garden Marker sort. Artline Garden Marker sort er både vandfast og lysægte. Artline Garden marker er meget egnet til alt brug udenfor. Fordelen ved Artline Garden Marker er at den kan binde og dermed skrive på langt de fleste overflader, fc. Plast, jer, træ mm, desuden er Artline Garden vandfast og lysægte og falmer ikke grundet vind og vejr!

Endvidere finder du Marker Edding 950 permanent sort 10mm 10stk/pk hos Uniprint.dk. Marker Edding 950 er perfekt til at industrielt brug, fx skrive på rustne eller ru plader. Marker Edding er uundværlig på metal værkstedet!

Uniprint.dk kan skaffe de fleste special markere hjem

Står du og mangler en marker til et specielt formål, som du ikke kan finde hos Uniprint.dk. Kontakt så venligst Uniprint.dk kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller mail: [email protected]. Uniprint.dk kan skaffe langt de fleste special markere og skriveredskaber hjem til dig, også endda til LAV PRIS!

Bemærk at udbuddet af specialmarkere kan svinge efter udbud og efterspørgsel, markere kan udgå af sortimentet og nye kan komme til. Uniprint.dk er en virksomhed der følger med tiden og kun lagerfører det kunderne efterspørger!

 

·         Vidste du at Uniprint.dk har KVALITETS KABLER TIL MEGET BILLIGE PRISER? KLIK HER og se hvor meget du kan spare på indkøb af dine kabler.

 

·         Spar penge på dine IT produkter hos Uniprint.dk KLIK HER og se alle de spændende IT produkter til billige priser.

 

·         Vil du have gode tilbud og spændende nyheder fra Uniprint.dk? KLIK HER og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev.

Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.