Viser alle 43 resultater

Vil du vide mere omkring Kuglepenne & Gelpenne?

Kuglepenne, gelpenne og skriveredskaber hos Uniprint.dk

Kuglepenne og Gelpenne hos Uniprint.dk lagerføres i mange forskellige standarter, materialer og kvaliteter. Uanset om du leder efter den klassiske kuglepen eller gelpennen til hjemmet, kontoret eller firmaet, har Uniprint.dk den type kuglepen eller gelpen som du lige står og mangler! Husk har vi ikke lige netop din ynglings kuglpen/gelpen på Uniprint.dk, så kontakt Uniprint.dk kundeservice og vi kan højst sandsynlig skaffe de ønskede kuglepenne og gelpenne hjem til jer.

Kuglepenne i klassisk design høj kvalitet til billig priser

Hos Uniprint.dk finder du flere klassiske kuglepenne i høj kvalitet til yderst fair og lave priser. Du finder bl.a. B.N.T Office Kuglepenne m. trykknap sort 50stk/pak i sort, blå & rød., Bic Kuglepen Clic blå Medium 50stk/pak og Ball Pen Kuglepen 50stk. Netop disse kuglepenne er særlig velegnet til brug i virksomheden eller i hjemmet som en klassisk allround kuglepen.

Uni-ball Rollerpen kuglepenne finder du billigt hos Uniprint.dk

Kender du den populære kuglepen af mærket Uni-ball Rollerpen? Hvis ikke, så er Uni-ball Rollerpen en god kvalitets kuglepen til en god og billig pris. Hos Uniprint.dk finder du bl.a. Rollerpen Uni-ball Signo fine UMN-207 m/klik 0,7mm i sort, blå, rød og Rollerpen Blå Uni-ball Signo micro UMN-207 m/klik 0,5mm. Disse kvalitets kuglepenne/rollerpenne er med både klik samt blækket i Uni-ball Rollerpen kører meget hurtigt. Vidste du for resten at Pilot Kuglepen sort fine BP-S Matic 0,32mm er en fantastisk god kuglepen, når du ønsker din kuglepen laver en tynd streg? Prøv den hos Uniprint.dk. Hos Uniprint.dk finder du kvalitets kuglepenne til laveste pris.  

Pilot Frixion kuglepen -smart kuglepen fra Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk finder du bl.a. Pilot Frixion Clicker 0,7mm sort. Det er en moderne og nytænkende form for kuglepen. Pilot Frixion Clicker kuglepenne har den specielle funktion, at du kan viske den tekst ud du har skrevet igen. Det er smart og nytænkende. Brug Pilot Frixion kuglepenne i stedet for en blyant, du har samme mulighed for at viske ud, som du har med en gammeldags blyant. KLIK HER og læs mere om Unipirnt.dk

Miljøvenlige kuglepenne hos Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk mener vi at vi alle har et fælle ansvar for at passe på miljøet. Forbrugere i dag bliver heldigvis mere og mere bevidste om hvor vigtigt det er at bruge miljørige produkter i sin daglig dag, da det er vores alles fælles ansvar at værne om miljøet. Uniprint.dk har derfor valgt at følge med tiden og efterspørgselen og lagerfører derfor flere forskellige slags miljøvenlige kuglepenne og skriveredskaber.

Pilot Rexgrip BeGreen kuglepenne hos Uniprint.dk

Hos Uniprint.dk finder du bl.a. Pilot Rexgrip BeGreen 0.7 Sort & blå og Pilot BeGreen B2P Grip Kuglepen 1.0 Blå. Det særlige ved netop de kuglepenne er at både hylsteret og clip produceres af genbrugsplast.

Pilot BeGreen B2P Gelpen miljørigtig kuglepen hos Uniprint.dk

Pilot BeGreen B2P Gelpen 0.5 Sort & blå findes hos uniprint.dk. Det bemærkelsesværdige ved netop BOTTLE TO PEN kuglepenne fra Pilot er at de bliver produceret af genbrugte vandflasker, hvilket gør kuglepenne helt unik og en særlig anderledes kuglepen. Pilot BeGreen B2P er særlig interessant for forbrugere, der er meget miljøbevidste. Uniprint.dk her finder du miljøbevidste produkter og kuglepenne. KLIK HER og læs om hvilken service til forskel du finder hos Uniprint.dk

Uni PowerTank ECO kuglepen til bl.a. vådt papir og frostgrader hos Uniprint.dk

Du finder Uni PowerTank ECO kuglepenne hos Uniprint.dk Det er en særlig kuglepen, der udmærker sig ved at kuglepenne kan skrive på vådt papir og i frostgrader og kan skrives når den vender opad. Uniprint.dk lagerfører Kuglepennen Uni PowerTank ECO m/klik medium 1,0mm Sort & blå. Kuglepenne er endvidere fremstillet af genbrugsplast og gummigrebet er fremstillet af rester fra blyantproduktion. Uni PowerTank ECO er derfor et godt bud på en yderst miljøvenlig kuglepen, der kan skrive på både vådt papir, i frostgrader og kan skrive selv om kuglepenne vender opad. Hos Uniprint.dk finder du flere miljørigtige produkter og kuglepenne.  

FORAY kuglepen – klassisk billig kvalitets kuglepen fra Uniprint.dk

FORAY kuglepenne lagerføres ved Uniprint.dk. Det er en klassisk høj kvalitets kuglepen til en særdeles billig pris. Hos Uniprint.dk lagerføres bl.a. FORAY Kuglepen de luze sort skrift & de luze sølv kuglepen der med blå skrift. Desuden lagerføres også FORAY Kuglepen classic sort der skriver med sort skrift og FORAY Kuglepen mat sort/chrom der skriver med blå skrift.

FORAY Gelpen m/trykmekanisme i sort, blå & rød finder du også hos Uniprint.dk. Det er en meget kvalitet og særdeles billig gelpen. FORAY Gelpen er særlig god grundet sin trykmekanisme med clip og gummigreb. Dette er kuglepenne der er særligt velegnet som allround kuglepenne til hjemmet, skolen, arbejdet og virksomheden. 

Rollerpen – kvalitets kuglepenne hos Uniprint.dk

Mangler du en god rollerpen, så finder du den helt sikkert hos Uniprint.dk. Hos Uniprint.dk lagerføres der bl.a. Pentel Rollerpen EnerGelX Sort 0,7mm BL107, Blå 0,7mm BL107 & Rød 0,7mm BL107. Pentel Rollerpen har den fantastiske blækteknologi med en høj ydeevne med en flydende gel blæk. Herudover lagerføres FORAY Rollerpen 0,5mm i blå med gummi greb. FORAY Rollerpend er endvidere vandfast og indeholder lysægte blæk. Der lagerføres også Niceday Rollerpen 0,5mm i sort, blå & rød også hos Uniprint.dk.

Uniprint.dk kan få din ynglings kuglepen hjem til dig

Hvis du er på udkig efter en kuglepen eller gel pen som du ikke kan finde hos Uniprint.dk? Uniprint.dk kan helt sikkert skaffe netop de kuglepenne hjem til dig, som du lige står og mangler. Ring til Uniprint.dk kundeservice på tlf. 72 18 33 33 eller pr. mail: [email protected]. Kundeservice står klar til at hjælpe dig!

Du skal dog være opmærksom på at skriveredskaber, kuglepenne og gelpenne der lagerføres hos Uniprint.dk kan svinge efter udbud og efterspørgsel. Du kan derfor opleve at der løbende vil komme nye produkter til og produkter vil udgå. Uniprint.dk er altid i en løbende udvikling og er opmærksom på når nye skriveredskaber og kuglepenne kommer på markedet. Uniprint.dk dit lokale kontorcenter på nettet.

Hos Uniprint.dk finder du alt til hjemmet, arbejdet, kontoret, skolen, herunder: Blæk/toner, kontorartikler, kabler, IT produkter, LED belysning, husholdning, støvsugerposer og OUTLET sortiment. Uniprint.dk kvalitet til laveste pris. 

Ønsker du at modtage spændende nyheder, gode tilbud & nyheder fra Uniprint.dk? KLIK HER og tilmeld dig Uniprint.dk nyhedsbrev og blive løbende opdateret med nyheder fra Uniprint.dk