Viser alle 19 resultater

Vil du vide mere omkring Kontorstole?

Køb kontorstole hos Uniprint

Her hos Uniprint fører vi en stort udvalg af gamerstole og kontorstole. Vores store udvalg består af gamerstole i flere forskellige modeller og farver. Ledte du efter en anden gamerstol end den du fandt her på siden, så tag endelig fat i vores kundeservice, så vil vi med glæde undersøge sagen.

Uanset hvilket formål gamerstolen eller kontorstolen skal bistå dig i, så har vi helt sikkert en model der passer til dine behov. Det afhænger ikke så meget af, om du skal bruge en gamerstol, til når du skal spille Xbox, Playstation eller computer – det handler reelt set om at give dig de bedste forudsætninger for, at du får den bedste oplevelse med dit spil eller mens du sidder på kontoret. Når du arbejder eller spiller videospil, sidder du ofte rigtig længe i den samme stilling – det eneste der skifter stilling er dine ben, hvis de endda gør det. Derfor er det vigtigt, at du finder en stol der både er behagelig at sidde i, men som også går ind og støtter kroppens holdning – mange af vores stole hjælper med at støtte lænden, så du ikke falder sammen i ryggen. Dette er et rigtig stort problem hos mange, der sidder meget ned, da vi har en tendens til at “falde lidt sammen” i takt med at vi bliver trætte.

Komfortabel og stilfuld kontorstol

Vi har en bred vifte af gamerstole og kontorstole i forskellige stilarter – fra store stole som mest af alt, er beregnet til rigtige gamere, til stole som er ideelle til alle slags kontorforhold. Ideelle fysiske forhold giver de bedste forudsætninger for, at du og dine venner eller kollegaer opnår de bedste præstationer både gamingmæssigt og arbejdsmæssigt. Med en gamerstol fra eksempelvis Havit, får du et sæde der er lavet til at give dig muligheden for at fokusere fuldt ud på dit spil eller arbejdsopgave. Stole fra Havit er det perfekte køb til dig, der gerne vil tage komforten til et højere niveau end en standard kontorstol – du har brug for en god støtte hele dagen.

Det er præcis som hvordan komponenter til computeren og diverse systemkrav stillet af de spil der spilles varierer, så varierer de personlige præferencer også meget når det kommer til valg af gamerstol. Med det sagt, findes der helt sikkert en gamerstol som passer præcis til dine præferencer.

Kontorstole giver en god komfort

Alle kender til det. Man sætter sig i stolen med den klare forventning om, at man skal sidde der de næste mange timer. Lange dage i stolen med spil eller arbejde kan, selvom at man sidder behageligt, godt gå ind og påvirke din holdning og ultimativt give dig en rygskade. Vi har skrevet lidt mere om det med rygskader, hvor mange der i Danmark får rygskader fra at sidde meget ned på arbejdet – læs mere om det længere nede på siden.

Vælg den rigtige kontorstol

Når du skal købe en ny kontorstol eller gamerstol, hvad end det er til et helt kontorfællesskab eller blot til dig selv, er det vigtigt at tage flere forskellige faktorer i betragtning; model, stil, støtte, farve, højde og justeringsmuligheder. En anden faktor som også skal tages i betragtning er, hvor stor stolen er i forhold til det sted den skal anvendes. Nogle gamerstole har et forholdsvis bredt stel, hvilket betyder, at det kan være svært at rulle rundt, hvis pladsen er knap. Nogle gamerstole kommer med ekstra funkger i form af højtalere oppe omkring hovedet, bluetooth-funktioner, vibrator til at gøre spiloplevelsen mere virkelig, kopholder og naturligvis armlæn.

Hvorfor anbefaler vi, at du køber dig en gamerstol?

En god gamerstol skal på længere sigt ses som en rigtig god investering. Gamerstole er kendte for at kunne holde i rigtig mange år. Udover at bistå dig som din trofaste makker gennem et utal af spil og/eller arbejdsopgaver, så vil vi igen slå en streg for, hvor vigtig en komfortabel og stabil stol er for din egen effektivitet.

Bruger du rigtig meget tid foran computerskærmen, giver det rigtig god mening, at du overvejer at købe en gamerstol frem for en almindelig kontorstol. Inden vi kommer for godt i gang med at tale gamerstole op, så tænkes der her på ekstrafunktioner som lændestøtte og et ekstra komfortabelt design og brug af skum og stof. Disse elementer kan naturligvis også fås i almindelige kontorstole – dog ser vi mere og mere, at gamerstole bliver bestilt til kontorbrug og ikke kun til gaming.

Nogle sidder i sin kontorstol i op til 14 timer om dagen – nogle gange mere, og derfor kan vi godt tillade os at sammenligne kontorstole med madrasser. Du har med garanti prøvet et utal af senge i løbet af årene, og derfor har du helt sikkert også en mening om, hvorvidt man kan mærke forskel på de forskellige madrasser du har sovet på. Derfor er det også vigtigt for os, at vi kun tilbyder gamerstole, som vi selv synes er af rigtig høj kvalitet og som vi kan sælge til en billig pris.

Pas nu på de arbejdsskader!

Sundheden spiller også en stor faktor, selvom du er ung, skal de helbred være i centrum.

I perioden januar 2005 til marts 2015 har 3F fået anerkendt mere end 100.000 arbejdsskader for deres medlemmer. Det vidner om, at rigtig mange danskere bliver slidte i deres job. I daglige tale tales der ofte om hårdt fysisk arbejde, hvor man er mere fysisk aktiv end eksempelvis en kontoransat. Ikke desto mindre får rigtig mange danske kontoransatte ondt i ryggen i løbet af deres arbejdsliv.

Det er dermed ikke for sjovt, at vi kommer lidt ind på vigtigheden af at vælge den korrekte gamerstol eller kontorstol. At bruge så meget tid i en dårlig kontorstol kan have langsigtede konsekvenser – nogle som man ikke oplever, før at det er for sent. Hvem har lyst til at gå på førtidspension på grund af rygsmerter?

Det er vigtig at huske på, at dit skrivebord og stol begge har funktionen at hjælpe dig, støtte dig og opretholde den mest optimale kropsholdning.

Stå op 80% af dagen

I dag er der mange der har et stillesiddende arbejde, men dette kan nemt medføre skader eller andre former for gener. Som linak skriver, er det godt at stå op i et kvarter for hver time du arbejder.

Linak har følgende anbefalinger:

– Start med at hæve dit bord og stå op i 15 minutter for hver påbegyndt time, indtil du skal til frokost.

– Lige inden frokost, hæver du bordet. Så er bordet klargjort til, at du igen står efter frokosten.

– Lige efter frokost står du i 15 minutter, for så at sænke bordet og sidde i 45 minutter.

– Hæv bordet igen for hver time, hvor du står op og arbejder i 15 minutter, resten af din arbejdsdag. – Hæv bordet inden du tager hjem fra arbejde – så er det klart til næste dag.

– Ved at du står op kan du både forhindre skader og minimer andre gener.

De 3 vigtigste funktioner en gamerstol har

At sidde og game i flere timer behøver ikke at blive en dårlig oplevelse. En god gamerstol kan med fare for at postulere noget, være lige så behagelig som en hvilestol.

1. Ergonomiske funktioner

For computerspillere er ergonomi (kropsholdning) meget vigtig. De bedste gamerstole er bygget til netop at optimere din kropsholdning. Som oftest er der lændestøtte, armstøtte og flere forskellige måder at justere stolen på.

Du kan dermed indstille gamerstolen, så den passer perfekt til din kropsbygning ift. højde og kropstype. Hvis du ønsker dig en gamerstol med samtlige justeringsmuligheder, er du nødt til at kigge efter en gamerstol i den dyre ende. Du kan se hvilke funktioner de gamerstole vi sælger, inde i informationerne om produktet.

Funktioner du bør kigge efter:

– Justerbar højde: Dette er typisk en standardfunktion, og findes næsten på alle gamerstole.

– Justerbar armlæn/armstøtte: Dette er ikke så almindeligt, som man vil tro. Et justerbar armlæn er dog at foretrække, da det ikke altid er tilfældet, at armlænet passer 100% til din kropsbygning.

– Justerbar ryglæn: Funktionen siger sig selv. Et justerbar ryglæn kan dog justeres på mange måder. Op, ned, spændingsniveauet ift. hvor nemt det er at skubbe ryglænet tilbage og hvor den udgangsposition skal være.

– Ryglås: Nogle gamerstole vil give dig muligheden for at kunne låse dit ryglæn, dette vil gøre det muligt at vælge en behagelig position og derefter låse den. Så skal man ikke bruge kræfter på holde den ønskede position.

– Sædepanel: Med et sædepanel har du muligheden for at skubbe sædet frem og tilbage ift. ryglænet.

 

Den generelle tommelfingerregel er, at jo flere justerings muligheder gamerstolen desto bedre.

 

– Materiale: Mange topkvalitets gamerstole er lavet af enten læder eller mesh. Hvad du er til, afhænger en smule af, hvor meget du sveder når du spiller – nogle sveder mere end andre, og det kan nogle gange være mere lækkert at sidde på en gamerstol af mesh hvis man sveder meget. Det er bedst at foretage dit køb i overensstemmelse med den type gamer du er.Mesh materialet er meget åndbart og er derfor egnet til dem der hurtigt får det varmt.Hvorimod læder er god til at holde på varmen og derfor egnet til dem der hurtig bliver kolde.

– Stil: For mange har dette ikke nogen særlig stor betydning for, hvilken stol de gerne vil sidde med. Stolen behøver ikke at være et æstetisk vidunder – men stolen skal naturligvis heller ikke ligne noget, som overhovedet ikke passer ind i en ellers fin indretning. Det har meget at sige, at du vælger en stole der ser robust og veldesignet ud. Afhængig af din præferencer, kan det være, at du kan lide noget der har skrigende farver eller måske er du mere til det stilrene stort look, som måske passer bedre til dit kontor område. Vi ser en tendens når det kommer til de unges valg af gamerstole: De skal være sorte og så må de gerne have en stribe af en eller anden iøjnefaldende farve som kraftig blå, rød, grøn eller pink.

Gamerstol vs. kontorstol – fordele og ulemper

Der vil helt sikkert være nogen af jer, der er en smule i tvivl, om hvorvidt de skal købe en gamerstol eller en kontorstol til kontoret. Begge har deres fordele og ulemper. Fordelene og ulemperne kommer helt an på hvilket behov de skal indfri.Nogle gamerstole kommer med LED-lys, højttalere eller andre former for ekstra funktioner, der kan give spilleren en bedre oplevelse når de spiller. Gamerstole kan også fås i et hav af prangende farver, som måske passer ind i ens værelse, hvor en kontorstol ikke har alle disse ekstra funktioner eller kommer i så mange prangende farver. De er mere stilrene og passer ind i de fleste rum. Så tænk dig godt om – det handler i alt sin enkelthed om dine mål for hvad stolen skal kunne og lidt personlige præferencer ift. udseendet.

Fordelene ved en kontorstol

– Kontorstole er designet til folk der bruger meget til på kontoret

– Der findes mange modeller, så der findes en der passer til dig

– De findes i mange prisniveauer

– De billige modeller har ikke et hav af funktioner, og kan kun det basale, som man forventer fra en almindelig kontorstol

– De dyre modeller har tit flere funktion, og kan tilnærmelsesvis minde om en gamerstol, men de har ikke alle de funktioner der kan få i en gamerstol.

– De dyre modeller er ofte mere veldesignet

– De dyre modeller er designet til at give maksimal komfort- Kontorstole har igennem tiden gennemgået mange makeovers

Fordelene ved en gamerstol

– De fleste gamerstole har et sportigt design

– Gamerstole fås i mange prangende farver

– Mange gamerstole tilbyder lændestøtte og justerbare armlæn- Nogle modeller tilbyder nakkestøttepuder

Er gamerstole det bedste valg?

Hvad angår gamere, ved vi, at de bruger flere timer foran deres computer end mange andre. I disse tilfælde vil en almindelig kontorstol, ikke kunne give dem den maksimal komfort og de ønskede funktioner. Sammenligner man en gamerstol med almindelige kontorstole, har gamerstole flere alsidige og komfortable funktioner og features.