Vil du vide mere omkring Kabler?

Se vores store udvalg af kabler

Vi har et enormt udvalg af kabler, så uanset om du er på udkig efter et nyt HDMI-kabel, et netværkskabel eller et kabel til mobiltelefonen, kan du stensikkert finde det specifikke kabel, du jagter, i vores shop.  

Alle vores kabler er gennemtestede og af yderst høj kvalitet.

Mangler du et nyt kabel til dit Apple-produkt, så er du kommet det rette sted. Vi har nemlig utallige kabler til Apple-produkter, så uanset om du mangler en Apple kabeladapter eller et kabel til din iPhone-lader, så bør du kunne finde det i vores shop.

Vi sælger netværkskabler af yderst høj kvalitet

Hos os kan du finde netværkskabler af ekstremt høj kvalitet og så ovenikøbet til yderst fornuftige priser. Vi har både korte og lange kabler, så hvis du har brug for et netværkskabel på hele 30 meter, kan du sagtens finde dette hos os, lige såvel som du kan finde et kabel på blot en meter, hvis det er, hvad du står og mangler. Vores netværkskabler fås i mange forskellige farver, og vi sælger både CAT5e og CAT6-netværkskabler.

Har du spørgsmål af den ene eller anden art til vores netværkskabler, så er du meget velkommen til at give os et kald på 72 18 33 33.

Leder du forgæves efter et netværkskabel af en særlig type i vores shop, så er du også meget velkommen til at give os et kald, så hjælper vi dig med at finde dette kabel. Såfremt vi, mod forventning, ikke allerede har det i shoppen, undersøger vi, om vi ikke kan skaffe kablet til dig inden for en overskuelig tidsramme.

Køb dit HDMI-kabel hos os

Et HDMI-kabel er et ‘must-have’. Man bør altid have mulighed for at tilslutte sin computer til en stor skærm såsom ens fjernsyn eller en projektor, og denne mulighed bibringes af et HDMI-kabel. Det er yderst let at tilslutte sin computer til fjernsynet eller en projektor via et HDMI-kabel.

Man bruger også HDMI-kabler til at tilslutte andre elektroniske apparater end blot computere. Hvis man for eksempel har en konsol, er det sandsynligt, at denne tilsluttes via et HDMI-kabel. Sædvanligvis følger disse kabler med til konsollen, men der er naturligvis en risiko for, at kablet, der følger med, går i stykker. Skulle dette ske, kan du købe et nyt kvalitetskabel hos os, så du kan få din spillelyst stillet.

Vi har et ganske fint udvalg af HDMI-kabler, og du kan finde HDMI-kabler i flere forskellige længder i vores shop. Vi har HDMI-kabler, der er helt op til fem meter, men også HDMI-kabler, som blot er en meter. Vores priser er yderst konkurrencedygtige, men selvom priserne er lave, så garanterer vi, at kvaliteten på kablerne altid er høj.

Hvis du har brug for rådgivning angående HDMI-kabler, så er du meget velkommen til at give os et kald på 72 18 33 33. Føler du, at du forgæves leder efter et specifikt HDMI-kabel i vores shop, må du også hjertens gerne ringe, så hjælper vi dig med at finde produktet. Viser det sig, at vi ikke allerede har produktet i forretningen, undersøger vi naturligvis, om vi ikke kan fremskaffe dette til dig.

Fint udvalg af kabeladaptere

Mangler du en kabeladapter af den ene eller anden art, kan du med stor sandsynlighed finde en sådan i vores shop. En af vores mest populære adaptere er en HDMI til VGA-adapter. Denne giver forbrugeren mulighed for at bruge et VGA-stik, selvom ens computer, fjernsyn eller noget tredje kun har en HDMI-indgang.

Hvis du har spørgsmål til vores kabeladaptere, er du meget velkommen til at ringe til os på 72 18 33 33.

Tilbehør til opsætning af kabler

Rigtig mange sætter pris på, at der er styr og orden på kablerne, når disse er sat op, så de ikke hænger ned fra loftet eller lignende. Hvis man vil have sat kabler elegant op, har man brug for det rette udstyr.

Du kan finde alt det udstyr, som du har brug for til kabelopsætning, i vores forretning. Blandt vores store udvalg er der blandt andet limpistoler og strips.

Mange gode grunde til at købe sine kabler hos os

Der er mange gode grunde til at købe sine kabler hos Uniprint.dk. Hovedargumentet må være, at man får kabler af yderst høj kvalitet til fornuftige priser. Derudover får man også en række andre fordele, når man handler kabler hos os:

 

– Handler man hos os, får man sine varer leveret lynhurtig

– Man får kablerne leveret gratis, hvis man handler for over 500 kr.

– Vi tilbyder 30 dages fuld returret