Vil du vide mere omkring Hp LASERJET?

Her kan du købe blækpatroner til din HP Laserjet

Hos uniprint.dk sælger vi kompatible blækpatroner til din HP Laserjet-printer. Blækpatronerne er, til trods for at de ikke er originale, af højeste kvalitet. Med kompatible blækpatroner fra uniprint.dk er du sikret en bedre udskriftsøkonomi.

Kvaliteten er ikke afhængig af prisen

Med kompatible blækpatroner bliver kvaliteten af dine udskrifter ikke dårligere. I stedet kan du spare en masse penge. Det kan du, fordi disse blækpatroner ikke har de store spillere på markedets navne på etiketten. Til gengæld er de produceret under de helt samme vilkår, med de samme produktionsmetoder og tolerancer. Derfor er du garanteret, at dine udskrifter er af lige så høj kvalitet som de ellers ville have været med originale patroner.

Prisen er fordelagtig

Du kan som sagt spare penge ved at bruge kompatible blækpatroner frem for de originale. Ved de originale blækpatroner tager de store producenter nemlig en forholdsvis høj pris for deres blæk. Deres forretningsmodel fungerer nemlig således, at de sælger deres printere forholdsvist billigt, hvorefter får en god avance på deres blækpatroner. Dette er den klart smarteste måde for virksomhederne at tjene penge på. Denne avance er vi hos uniprint.dk ikke afhængige af på samme måde. Derfor får du hos os nærmest identiske varer, men til en langt lavere pris. Desuden er der i de originale blækpatroner oftest mindre blæk i, end der er i de kompatible. Dette skyldes igen, at producenterne er afhængige af, at du køber så mange patroner som muligt for at tjene en høj avance. Du sparer altså penge og får mere blæk for et godt kvalitetsprodukt.

Lad os hjælpe dig

Skulle du alligevel tvivle på, om de kompatible blækpatroner er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om produkterne. Vi er ikke selv det mindste i tvivl. Det kan kun svare sig, at købe kompatible blækpatroner til din HP Laserjet.