• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Gr. 922

Spørgsmål

Svar

Hvis udskriften er mangelfuld eller farverne ikke ser rigtige ud: 1. Kontrollér at tapen er fjernet fra lufthullet på patronen
2. Kør en rensning eller to
3. Tag patronen ud af printeren og tap den mod en gammel avis eller lignende for at fjerne eventuel luftlomme, og installér patronen igen
Jeg har lige sat en ny patron i printeren og udskrifterne ser ikke patronen. Tapen er gul rigtige ud, der er striber eller farveren er ikke rigtige. Kontroller at forseglings tapen er fjernet fra toppen af eller orange. Indsæt patronen igen og kør en rensning. Hvis de foregående patroner har være kørt helt tomme før de blev udskiftet, kan det være nødvendigt at kører et par rensninger før udskrifterne bliver pæne. Patronerne indeholder kun blæk, hvis printhovedet i printeren er defekt, hjælper det ikke at udskifte patronerne.
Jeg har lige sat nye patroner i printeren og printeren afviser eller gamle patroner i kan ikke genkende en eller flere nye patroner Tag de nye afviste patroner ud af printeren og sæt de printeren igen. Luk låget og lad printeren registrere patronerne. Åben låget og fjern de gamle patroner og sæt de nye patroner på plads igen og luk låget Hvis printeren stadig afviser de nye patroner gør følgende: Tag de nye patroner ud af printeren. På toppen af patronen er der en rød pil der peger på et lille sort felt Tag en skarp kniv og lav forsigtigt et snit igennem det sorte felt i den retning som pilen viser. Sæt patronerne tilbage i printeren og luk låget.
Patronen ser anderledes ud end den originale patron Patronerne er specialfremstillet til at passe til de printere der er angivet på produktet. At produktet ser anderledes ud, og nogle gange er mindre end andre patroner, skyldes at der i produktionen gøres meget for at minimere plastikforbruget og optimere blækindholdet. Derfor kan en Inkjet Special patron være fysisk mindre end den patron der fulgte med printeren, men samtidig indeholde dobbelt så meget blæk.
Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33