• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Gr. 699

Spørgsmål

Svar

Hvis udskriften er mangelfuld eller farverne ikke ser rigtige ud: 1. Kontrollér at tapen er fjernet fra lufthullet på patronen
2. Kør en rensning eller to
3. Tag patronen ud af printeren og tap den mod en gammel avis eller lignende for at fjerne eventuel luftlomme, og installér patronen igen
Printeren melder at patronen er tom "før tid" Hold Stop/Reset-knappen nede indtil meddelelsen forsvinder og fortsæt udskrivning. Printeren ved ikke hvor meget blæk der er i patronen. Patronen er først tom, når der ikke længere kommer blæk på papiret.
Hvorfor viser printeren at patronen er tom, selvom det er en patroner helt ny patron de er installeret kan se at det er en Eller viser fejl E16 , U161, U162 ? blæk, der er i patronen. Inkjet Special Miljøpatroner er genanvendte originale , som er blevet renset testet og genopfyldt. Printeren genanvendt patron og ved derfor ikke hvor meget Printeren kan nemlig ikke måle hvor meget blæk der er i en patron, men printeren ved hvor meget blæk den bruger og hvor meget blæk der er i en ny original patron og så regner den sig frem til det estimerede blækindhold i patronen. Derfor vil printeren sige at patronen er tom eller nægte at vise et estimeret blækindhold når du anvender Miljøpatroner. Det er ikke en fejl på patronen. På Canon printere skal du trykke på "fortsæt" knappen på printeren i 5 sekunder for at slå advarslen fra. På Canon Multifunktions printere skal du blot trykke på "stop/reset" knappen på printeren i 5 sekunder for at slå advarslen fra. Hvis fejlen ikke forsvinder ved blot at trykke på knappen, så start en udskrivning, når der kommer en fejlmeddelesen på computeren tryk på knappen end til meddelesen forsvinder. Så er du klar til at printe.
Hvis printeren nægter at printe og siger "installer patron", patron og printer. "ukendt patron" eller lignende, selvom det er den rigtige patron der er installeret i printeren. Problemet skyldes dårlig kommunikation mellem Fjern patronen fra printeren, rengør kontaktfalden på bagsiden af patronen med et tørt stykke papir, sluk printeren, fjern USB stik, vent min 30sek. Tænd printeren igen, indsæt patron. Det er ofte ikke muligt at vurdere hvilken patron der er årsag til fejlen, hvis begge patroner skiftes samtidigt, derfor bør der ved fejlsøgning hvor begge patroner er udskiftet, anvendes en gammel patron sammen med en af de nye. Hvis printeren fortsat afviser patronen kan det skyldes en fejl på patronen og så skal den ombyttes kontakt kundeservice på 72 18 33 33 eller på kundeservice@uniprint.dk Nogle printere har meget svage kontaktpunkter, dette kan medføre at de afviser velfungerende patroner, især Miljøpatroner. Hvis du gentagende gange oplever at printeren afviser patroner, bør du ikke bruge Miljøpatroner i den printer.
Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33