• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Gr. 391

Spørgsmål

Svar

Hvis udskriften er mangelfuld eller farverne ikke ser rigtige ud: 1. Kontrollér at tapen er fjernet fra lufthullet på patronen
2. Kør en rensning eller to
3. Tag patronen ud af printeren og tap den mod en gammel avis eller lignende for at fjerne eventuel luftlomme, og installér patronen igen
Installationsvejledning for 364XL / 920XL patroner patronen Trin 1 Tag den gennemsigtige beskyttelsesfilm af Trin 2 Fjern den gule tape som dækker lufthullet først, VIGTIGT! (så overtryk udlignes)
Trin 2 Tag først derefter beskyttelsesbøjlen af patronen (Fjernes bøjlen før tapen, kan blæk sive ud)
Trin 3 Installér de forskellige farvepatroner på deres respektive pladser. Vær sikker på at patronen er klikket helt på plads i hullet.
Printeren meddeler ”Patron mangler” eller ”Forkert på chippen, patron installeret” (kan ikke læse patronen) Tag patronen ud af printeren og tjek om der er smuds tør evt chippen af med en blød klud eller køkkenrulle. Geninstallér patronen og luk printerdækslet. Hvis det ikke virker, prøv at slukke prnteren på stikkontakten og fjern USB stikket, og lade den stå uden strøm i min 30 sek. Tænd printeren igen.
Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33