Viser 1–80 af 226 resultater

Vil du vide mere omkring Gamer Skærm?

Gamer Skærm fra øverste hylde!

Hos Uniprint.dk har vi et stort udvalg i gamer skærme til både professionelt og privat brug. Når du gamer er det vigtigt at have en skærm som er gearet til at kunne klare de seneste standarder, som både din PC og grafikkortet kan levere. En god gamer skærm sikrer dig en bedre oplevelse, uanset om du er til skydespil eller ønsker et godt flow i andre spil. 

144 hz skærm – Din garanti for ydelse

Du finder også 144 hz gamer skærme i vores sortiment. Bl.a. den populære Samsung Curve model, som både er flot udadtil – og som skaber et univers af naturlige og flotte farver. Det er med til at give en perfekt oplevelse når du spiller. 

Husk, at vi også har kabler til din skærm, og hvis du er i tvivl kan du altid ringe til os og få et godt råd om gamer skærme ift. til netop dit setup. Skulle du have en bestemt skærm på ønskelisten, men kan du ikke finde den i vores sortiment, så fang os på mail eller telefon. Vi vil altid gerne hjælpe!

Hos Uniprint.dk fører vi skærme af høj kvalitet og af kendte mærker som Asus, Lenovo, Samsung, LG, MSI, AOC, Philips, Dell og Acer