• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Gamer Skærm

Gamer Skærm - Optimer din gaming oplevelse!

Når du spiller alle dine favorit spil gælder det om at have en gamer skærm som kan følge med - Uniprint.dk har gjort det nemt at vælge hvilken model du skal have da alle de vigtige spec ligger under hvert enkelt produkt hos Uniprint.dk bruger vi meget tid på at sikre os at de skæme som vi sælger på siden lever op til de standarter som benyttes i dag.

Er du på udkig efter en gamer skærm som du ikke kan finde på siden så kontakt kundeservice KLIK HER

HUSK gratis fragt på ALLE Skærme / monitor

LG 34WL500-B 34 2560 x 1080 HDMI - Uniprint
LG 34WL500-B 34 2560 x 1080 HDMI
2.557,31 DKK (2.045,85)

Gamer Skærm fra øverste hylde!

Hos Uniprint.dk har vi et stort udvalg i gamer skærme til både professionelt og privat brug. Når du gamer er det vigtigt at have en skærm som er gearet til at kunne klare de seneste standarder, som både din PC og grafikkortet kan levere. En god gamer skærm sikrer dig en bedre oplevelse, uanset om du er til skydespil eller ønsker et godt flow i andre spil. 

144 hz skærm - Din garanti for ydelse

Du finder også 144 hz gamer skærme i vores sortiment. Bl.a. den populære Samsung Curve model, som både er flot udadtil - og som skaber et univers af naturlige og flotte farver. Det er med til at give en perfekt oplevelse når du spiller. 

Husk, at vi også har kabler til din skærm, og hvis du er i tvivl kan du altid ringe til os og få et godt råd om gamer skærme ift. til netop dit setup. Skulle du have en bestemt skærm på ønskelisten, men kan du ikke finde den i vores sortiment, så fang os på mail eller telefon. Vi vil altid gerne hjælpe!

Hos Uniprint.dk fører vi skærme af høj kvalitet og af kendte mærker som Asus, Lenovo, Samsung, LG, MSI, AOC, Philips, Dell og Acer

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33