Viser et enkelt resultat

  • Lenovo ThinkPad Pro Docking Station - dockingstation - 2 x DP - Refurbished

    Lenovo ThinkPad Pro Docking Station – dockingstation – 2 x DP – Refurbished

    1.199,00 kr.

    Nyd fordelene ved en Lenovo ThinkPad Pro Docking Station – 2 x DP – Refurbished. Refurbished af Lenovo selv, udstyret med innovative funktioner, der gør din arbejdsstation kraftigere end nogensinde. Forbedr din produktivitet ved hjælp af denne kraftfulde enhed, der er let at eftermonterede og kompatibel med mange bærbare. Tilføj dybde og fleksibilitet til din arbejdsstation med Lenovo ThinkPad Pro Docking Station. Denne kraftige enhed vil give mere output og muligheder for at få mere ud af din bærbare computer. Professionelle virksomheder kan have glæde af denne robuste og tidssvarende løsning, der passer perfekt til ethvert kontormiljø. Prøv denne dockingstation, der allerede er blevet refurbished af Lenovo selv, og begynd at udnytte dit fulde produktivitetspotentiale.

Vil du vide mere omkring Docking Station - REFURB?

Hvorfor en docking station ???

En docking station er til dig som ønsker at bruge din computer som både en bærbar men også som stationær en dock forbinder din skærm / skærme samt mus og tastatur til din bærbar computer og når du er på farten har du alle dine dataer med dig.

Du kan til de fleste docking stationer sætte flere skærme til samt mus og tastatur de fleste docks har også mange USB porte samt mulighed for LAN og Audio. Der kan være stor forskel på hvilke skærm porte de forskellige docks har nogle har dem alle andre har ikke HDMI eller DisplayPort (dp) derfor vær opmærksom på hvad du bestiller.Du kan sagtens bruge skærmen på din bærbar samtidig med at du bruger den skærm som er sat til docken – har du spørgsmål til vores docks kontakt os på 72 18 33 33.

De fleste docking stationer oplader din bærbar under brug men vær opmærksom på at det ikke er alle docks hvor strømforsyningen medfølger men er et separat køb.

Kabler til skærme, audio, printer, LAN m.m. medfølger ikke.