Roborock Robotstøvsuger E4

Avanceret sensorteknologi for at fjerne støv og skidt effektivt. Den har en kapacitet på 640 ml, en sugestyrke på 2000 pa og en automatisk tæppe-boost funktion. Den er også kompatibel med Amazon Alexa og kan styres via en app. Desuden kan den klare dørtrin på op til 2 cm. Roborock E4 robotstøvsuger er den perfekte løsning til en effektiv rengøring af dine gulve.

Roborock Robotstøvsuger E4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Roborock
EAN: 6970995781588
Varenummer (SKU): 5372800320620562 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til boligen? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Roborock Robotstøvsuger E4, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Roborock Robotstøvsuger E4 er fra brandet Roborock, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Roborock Robotstøvsuger E4 måske ikke helt det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra mange danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får hele tiden nye IT produkter på side, så husk også at holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

EAN

6970995781588