• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Støvsugerposer - EUROLINE

Støvsugerposer til EUROLINE ideelle til allergikere

Billige høj kvalitets støvsugerposer til EUROLINE støvsuger. Støvsugerposerne til EUROLINE er ideelle til allergikere. Køb dine Euroline støvsugerposer hos Uniprint.dk det er billigt, nemt og meget bekvemt

HUSK gratis fragt ved køb over 500,-

Find din støvsugermodel herunder: 

 Støvsugerposer til Euroline også velegnet til allergikere

Støvsugerposerne til EUROLINE, er meget egnet til allergikere, men også til dem, der værner om indeklimaet i hjemmet. Når du bruger støvsugerposer til din EUTOLINE støvsuger fra Uniprint.dk, opnår du et rent & hygiejnisk hjem. I kvalitets støvsugerne til EUROLINE fra Uniprint.dk bliver 98 procent, af alle skadelige mikropartikler/pollen i støvsugerposen.

Ønsker du at få det mest optimale ud af din EUROLINE støvsuger samt et hygiejnisk hjem og en ren bolig, anbefaler uniprint.dk dig disse mikrofiber støvsugerposer til din EUROLINE støvsuger.

Uniprint.dk lagerfører denne støvsugerpose til EUROLINE Støvsugere:

 VC 4119

EUROLINE støvsugerposer i højeste nordisk kvalitet

Denne billige kvalitets støvsugerposer EUROLINE støvsugere, fra Nordic Quality fremstilles i Sverige. Pakkerne med støvsugerposer indeholder fem støvsugerposer pr. pakke. Disse pris billige kvalitets støvsugerposer til EUROLINE støvsugere, er af det nutidige materialet mikrofiber.

Støvsugerposer til EUROLINE få mere for pengene

Støvsugerposerne er kompatible. Uniprint.dk har udvalgt støvsugerposerne fra Nordic Quality grundet den høje kvalitet, samt at den er meget lig med de originale. Støvsugerposerne af mikrofiber, giver desuden den fordel, at der kan være mere i støvsugerposerne, sammenlignet med alm. Støvsugerposer af papir. En af markedets bedste & billigste kvalitets støvsugerposer til EUROLINE støvsugere finder du hos Uniprint.dk.

Uniprint.dk lagerfører også kvalitetsprodukter til EUROLINE støvsuger:

Universal Motorfilter, Universal Filterkit og duftkugler

Universal Motorfilter til EUROLINE støvsuger

Universal Motor filter klippes til i den rette størrelse. Undgå spild, da du derved har til flere gange. Universal Motor filter indeholder 1 Micro filter i størrelsen: 200x310mm.

Universal Filterkit til euroline støvsuger

Universal Filterkit kan klippes til den rette størrelse. Husk at undgå spild og du har derved til flere gange.  Tilse dit filer ofte på euroline støvsuger, et forstoppet filte nedsætter sugeevnen og kan destruere din euroline støvsuger, da den vil være på over arbejde. Universal Filterkit: 1 Micro filter 200x230mm samt 1 Micro filter 200x310mm.

Duftkugler til EUROLINE støvsuger

Duftkugler er en tiltalende metode, for at få uønskede lugte væk fra EUROLINE støvsuger. Duftkuglerne er meget egnet til fjernelse af ubehagelige lugte fra skidt/snavs, husdyr mm. Der bruges ca. 10-20 duftkugler i hver støvsugerpose.  Duftkuglerne placeres på underlaget, nu suges de op med din DAWOO støvsuger. Obs! Et glas med duftkugler indehold er til omk. Et års forbrug (7-8 støvsugerposer) Duftkuglerne fås i disse varianter af dufte: citron, Tutti Futti, Kaprifolie, Vanilje /Lavendel, Blomsterbuket og Fresia.

Kvalitetsprodukter til EUROLINE støvsuger

Ved Uniprint.dk er målet, at give flere, mulighed for at købe billige kvalitets støvsugerposer til euroline støvsuger. Hos uniprint.dk lægges vægt på, at Nordic Quality støvsugerposer er af en høj kvalitet samtidig med, at de er egnet til allergikere -& til yderst billige og til fordelagtige pris.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33