Worx Landroid M700 robotplæneklipper med garage

Få den professionelle pleje, som din græsplæne behøver, med Worx Landroid M700 robotplæneklipper. Denne robotplæneklipper har et anbefalet plæneareal på 700 m2, og den er designet til at klare hældninger på op til 20°. Med den innovative AIA-teknologi får du en konstant, ensartet pleje, og med muligheden for optimeret programmering kan du enkelt tilpasse plejen til dine græsplænes behov. Worx Landroid M700 robotplæneklipper er designet til at give din græsplæne den bedst mulige pleje.

Worx Landroid M700 robotplæneklipper med garage
Worx Landroid M700 robotplæneklipper med garage
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Worx
EAN: 200001388101
Varenummer (SKU): 5546801460441225 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør den store forskel  – som et nyt gardin, en ny plaid – eller måske er det lige nøjagtig Worx Landroid M700 robotplæneklipper med garage, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Worx Landroid M700 robotplæneklipper med garage er fra mærket Worx, og det hører til i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Worx Landroid M700 robotplæneklipper med garage måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et stort sortiment af Robotplæneklippere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra mange danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk også at holde øje med sortimentet fra tid til anden.

Yderligere information

Brand

Worx

EAN

200001388101