Viomi Robotstøvsuger V3 MAX

Viomi Robotstøvsuger V3 MAX er den perfekte ledsager til dit hjem. Vacuum Cleaner har en bagløs 3-i-1 moppefunktion og svingning til effektiv rengøring. Den flydende hovedbørste har en sugekraft på 2700Pa og en y-moppemønster for endnu bedre rengøring. Den avancerede LDS-navigationsteknologi hjælper med intelligent kortlægning og ruting, mens anti-kollisionssensorerne holder det sikkert. Multi-floor mapping sikrer, at støvsugeren kommer overalt, mens den professionelle ton leverer et højt niveau af ydeevne.

Viomi Robotstøvsuger V3 MAX
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Viomi
EAN: 6923185680802
Varenummer (SKU): 5372800363456412 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til hjemmet? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige præcis Viomi Robotstøvsuger V3 MAX, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Viomi Robotstøvsuger V3 MAX er fra brandet Viomi, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Viomi Robotstøvsuger V3 MAX måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter på side, så husk holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

Brand

Viomi

EAN

6923185680802