Viomi Robotstøvsuger Alpha S9 UV

Viomi Robotstøvsuger Alpha S9 UV er en professionel robotstøvsuger, der er designet til at gøre rengøringen nemmere og mere effektiv. Med sin poseløse 3-i-1 funktion, der inkluderer mopping og fejning, kan den håndtere alle typer gulve. Med en sugekraft på 2800Pa og UV-steriliseringsteknologi sikrer den en grundig rengøring og fjerner bakterier og allergener. Den eksklusive Y-mopping-mønster og kortlægning af flere etager sikrer en effektiv rengøring i hele hjemmet. Med sin selvtømningsfunktion og auto boost-tilstand er den altid klar til at tage sig af snavset, så du kan nyde et rent og sundt hjem.

Viomi Robotstøvsuger Alpha S9 UV
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Viomi
EAN: 6923185680918
Varenummer (SKU): 5372800364606264 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige nøjagtig Viomi Robotstøvsuger Alpha S9 UV, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Viomi Robotstøvsuger Alpha S9 UV er fra brandet Viomi, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Viomi Robotstøvsuger Alpha S9 UV måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et stort sortiment af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får hele tiden nye IT produkter ind, så husk holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

6923185680918