Tilbud

Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger

Med Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger kan du opnå en effektiv og problemfri rengøring af hele huset. Den er udstyret med en laser-navigationsfunktion, der skanner hele rummet for optimal rengøring. Den kraftige 2700Pa sugekraft gør det let at fjerne selv det groveste støv, kæledyrshår og snavs fra både tæpper og hårde gulve. Robotstøvsugeren er også kompatibel med Alexa og din smartphone-app, så du kan styre den uden at gå ind i rummet. Robotstøvsugerens 5200mAh batteri gør det muligt at oplade den automatisk, så den altid er klar til brug. Ny generation Lidar-teknologi sikrer, at din Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger korrekt scannere hele huset, så du får optimal rengøring.

DKK kr. 2.521,00
kr. 2.599,00
Tesvor S6, sort - Robotstøvsuger
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TesvorEAN: 6973104880066 Varenummer (SKU): 5348500531512495 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger er fra mærket Tesvor, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske online shops, så du nemmere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter på side, så husk holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

Brand

Tesvor

EAN

6973104880066