Tilbud

Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger

Med Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger kan du opnå en effektiv og problemfri rengøring af hele huset. Den er udstyret med en laser-navigationsfunktion, der skanner hele rummet for optimal rengøring. Den kraftige 2700Pa sugekraft gør det let at fjerne selv det groveste støv, kæledyrshår og snavs fra både tæpper og hårde gulve. Robotstøvsugeren er også kompatibel med Alexa og din smartphone-app, så du kan styre den uden at gå ind i rummet. Robotstøvsugerens 5200mAh batteri gør det muligt at oplade den automatisk, så den altid er klar til brug. Ny generation Lidar-teknologi sikrer, at din Tesvor S6, sort – Robotstøvsuger korrekt scannere hele huset, så du får optimal rengøring.

Tesvor S6, sort - Robotstøvsuger
Tesvor S6 Vacuum Robot - Robotstøvsuger
4
Tesvor S6 Vacuum Robot - Robotstøvsuger
4
Tesvor S6 Vacuum Robot - Robotstøvsuger
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tesvor
EAN: 6973104880066
Varenummer (SKU): 5348500531512495 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Tesvor S6 Vacuum Robot - Robotstøvsuger, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Tesvor S6 Vacuum Robot - Robotstøvsuger er fra brandet Tesvor, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Tesvor S6 Vacuum Robot - Robotstøvsuger måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra mange danske webbutikker, så du nemmere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du mangler. 

Vi får konstant nye produkter på side, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

Brand

Tesvor

EAN

6973104880066