ROBOTSTØVSUGER CECOTEC CONGA 2290 ULTRA

Robotstøvsugeren CECOTEC CONGA 2290 ULTRA er udstyret med den nyeste iTech SmartGyro 4.0-teknologi, som giver et omfattende renseresultat. Den har en sugkraft på 2100 Pa og kan både støvsuge, feje og rengøre gulvet. Med sin app med kort kan du styre den og få det komplette overblik over rengøringen. Den er også udstyret med en børste til dyrehår, der gør rengøringen endnu nemmere. Alt dette kommer sammen med Alexa og Google Assistant-integrationer, så du kan styre din robotstøvsuger med stemmestyring. Endelig har den den unikke magnetiske væg, der hjælper støvsugeren med at navigere bedre rundt.

ROBOTSTØVSUGER CECOTEC CONGA 2290 ULTRA
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cecotec
EAN: 8435484056618
Varenummer (SKU): 7245902088291826 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det kommer til indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige præcis ROBOTSTØVSUGER CECOTEC CONGA 2290 ULTRA, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

ROBOTSTØVSUGER CECOTEC CONGA 2290 ULTRA er fra brandet Cecotec, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er ROBOTSTØVSUGER CECOTEC CONGA 2290 ULTRA måske ikke helt det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi finder produkter fra en lang række danske online shops, så du nemmere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye IT produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

Brand

Cecotec

EAN

8435484056618