Roborock S6 Sort Robotstøvsuger

Roborock S6 Sort Robotstøvsuger er den perfekte løsning til at holde dine gulve rene. Den har en professionel 58 Watt strømeffekt, som giver lang brugstid på op til 180 minutter per opladning. Med blot en enkelt trykknap kan du starte den smarte pletrensningsfunktion, som giver dig mulighed for at omdirigere robotten til de steder, der har brug for en særlig kærlighed og pleje. Roborock S6 Sort Robotstøvsuger vil hjælpe dig med at holde dine gulve rene og glatte.

Roborock S6 Sort Robotstøvsuger
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Roborock
EAN: 6970995780925
Varenummer (SKU): 5348500501647729 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, en ny plaid – eller måske er det lige nøjagtig Roborock S6 Sort Robotstøvsuger, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Roborock S6 Sort Robotstøvsuger er fra mærket Roborock, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Roborock S6 Sort Robotstøvsuger måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et stort sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra mange danske webbutikker, så du nemmere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk også at holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

EAN

6970995780925