Roborock Robotstøvsuger Auto Empty Dock – White

Med denne Roborock Robotstøvsuger Auto Empty Dock – White kan du nyde effektiv støvsugning med automatisk tømning. Med 1,8 liters kapacitet, kan din støvsuger gå i op til 6 uger mellem tømningerne, så du ikke behøver at bekymre dig. HEPA-filteret med 99,99% effektivitet indfanger støv og allergener for at give dig en ren, sund luft. Intelligente tømningsfunktioner, cyklontømning og understøttelse af støvpose, gør det lettere at håndtere affald. Certificeret til allergipleje, fanger den 99,99% af støvpartiklerne og allergener for en sikker og effektiv rengøring.

Kernehusudstikker Roborock Roborock S7
4
Roborock Robotstøvsuger Auto Empty Dock - White
4.5
Roborock automatisk selvrensende station til S7 hvid
4.5
Kernehusudstikker Roborock Roborock S7
1
Roborock Auto-Empty Dock-dockingstation til robotstøvsuger (AED02-00)
4.5
Roborock Auto Empty Dock Til S7 Hvid
RoboRock Auto Empty Dock White - Tilbehør støvsugere
4.5
RoboRock Auto Empty Dock White - Tilbehør støvsugere
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Roborock
EAN: 6970995783179
Varenummer (SKU): 5372800364716548 Kategori:

Er du på udkig efter nye ting til hjemmet? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Kernehusudstikker Roborock Roborock S7, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Kernehusudstikker Roborock Roborock S7 er fra brandet Roborock, og det hører til i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Kernehusudstikker Roborock Roborock S7 måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra en lang række danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

6970995783179