Kaliber Gaming by IOGEAR GKM602R – tastatur og mus-sæt

Kaliber Gaming by IOGEAR GKM602R – tastatur og mus-sæt er det perfekte valg til enhver gamer. Dette sæt har et ergonomisk design og indeholder et justerbart tastatur med en 104-tastet design, som øger præcision og hurtighed. Ud over dette, er det vandtæt og har en holdbar konstruktion, som sikrer stor holdbarhed. Med dette tastatur og mus-sæt kan du give dit gaming setup et professionelt udseende og opnå et præcist gameplay. Det er virkelig det perfekte valg for enhver gamer.

Kaliber Gaming by IOGEAR GKM602R - tastatur og mus-sæt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: IOGEAR
EAN: 0881317512581
Varenummer (SKU): 10970900081884622 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Kaliber Gaming by IOGEAR GKM602R – tastatur og mus-sæt, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Kaliber Gaming by IOGEAR GKM602R – tastatur og mus-sæt er fra brandet IOGEAR, og det falder i kategorien Gamer Sæt. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Kaliber Gaming by IOGEAR GKM602R – tastatur og mus-sæt måske ikke helt det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et flot sortiment af Gamer Sæt, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra en lang række danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk holde øje med udvalget fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

881317512581