Tilbud

iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger

IRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger har den professionelle ydeevne, som du forventer fra iRobot. Den højteknologiske støvsuger er designet til at effektivt rense alle overflader i dit hjem. Den har en intelligent navigationssystem og justerbare sugekraft, så du kan få det optimale resultat. Roomba 694 er let at kontrollere via mobilen og har en imponerende kapacitet til at håndtere selv de mest tætte områder.

iRobot Roomba 694 - Robotstøvsuger
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: iRobot
EAN: 5060629980027
Varenummer (SKU): 5348500501646808 Kategori:

Er du på udkig efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige præcis iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger er fra brandet iRobot, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er iRobot Roomba 694 – Robotstøvsuger måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra mange danske webbutikker, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

Brand

iRobot

EAN

5060629980027