Tilbud

Havit Gaming Sæt – KB675CM

Havit Gaming Sæt – KB675CM, du får et sæt, der ikke kun har stil, men også de perfekte funktioner til at give dig det bedste gaming-setup. Keyboardet er udstyret med en ergonomisk designet anti-ghosting-tastatur, så du har fuld kontrol i hele spillet. Musen har et præcist optisk sensorniveau, så du har en præcis og hurtig reaktion i spillet. Gaming-headsettet har en god lyd, som sikrer, at du altid fanger al lydinformation. Alt sammen samlet i et flot og stilfuldt design, så dit gaming-setup er komplet.

Havit KB675CM Gaming pack. Tastatur, headphones, mus, musemåtte.
Havit Gaming Bundle - mus, tastatur, headset, muse måtte
Havit Gaming Sæt - KB675CM
4.5
Havit Gaming Bundle - mus, tastatur, headset, muse måtte
5
Havit Gaming Bundle Komplet Sæt Med Mus, Keyboard, Headset og Musemåtte
4.5
Havit Gaming Bundle - Mus, Tastatur, Headset, Måtte
5
Havit gamingsæt Tastatur, mus, headset og måtte KB675CM
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Havit
EAN: 6939119017118
Varenummer (SKU): 5992500939836139 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det handler om indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Havit KB675CM Gaming pack. Tastatur, headphones, mus, musemåtte., der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Havit KB675CM Gaming pack. Tastatur, headphones, mus, musemåtte. er fra brandet Havit, og det hører til i kategorien Gamer Sæt. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Havit KB675CM Gaming pack. Tastatur, headphones, mus, musemåtte. måske ikke lige det, du er på udkig efter? Så husk, at vi har et stort udvalg af Gamer Sæt, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra mange danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du mangler. 

Vi får hele tiden nye produkter ind, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

Brand

Havit

EAN

6939119017118