Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 1000 m²

Opdag haveinnovation og bekvemmelighed med GARDENA smart SILENO life Robotplæneklipper. Denne klipper er udstyret med LONA-teknologi og 1000 m² sæt. Med GARDENA smart-systemet er din plæneklipper fuldt tilsluttet, og EasyApp Control giver dig mulighed for at styre den fra din smartphone, så du kan nyde en velplejet plæne uden besvær. Den smarte robotplæneklipper tilbyder dig professionel plænegræsklipning med støjreducerende teknologi, så du kan nyde din perfekte græsplæne i fred og ro. Tag din græsklipning til det næste niveau og oplev komfort og bekvemmelighed med GARDENA smart SILENO life Robotplæneklipper.

Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 1000 m²
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gardena
EAN: 4078500062503
Varenummer (SKU): 5372801301303279 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det tit de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 1000 m², der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 1000 m² er fra mærket Gardena, og det falder i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Gardena smart SILENO life Robotplæneklipper, LONA-teknologi, 1000 m² måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et flot udvalg af Robotplæneklippere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske webbutikker, så du nemmere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye IT produkter ind, så husk holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

EAN

4078500062503