Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 250 m²

GARDENA smart SILENO city Robotplæneklipper gør det let og bekvemt at tage sig af din græsplæne. Med et dækningsområde på op til 250 m² og et smart GARDENA system, er denne robottålmodige klipper klar til at bevæge sig ubesværet rundt om dine græsarealer. Opdag friheden ved GARDENA EasyApp Control, så du kan kontrollere din plæneklipper uanset hvor du er. Få en perfekt græsplæne, helt uden besvær!

Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 250 m²
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gardena
EAN: 4078500062763
Varenummer (SKU): 5372801301275989 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til hjemmet? Når det handler om indretning, er det ofte de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, nyt tapet – eller måske er det lige nøjagtig Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 250 m², der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 250 m² er fra brandet Gardena, og det hører til i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan købe det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Gardena smart SILENO city Robotplæneklipper, 250 m² måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et stort udvalg af Robotplæneklippere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra mange danske online shops, så du smartere og hurtigere kan få det komplette overblik og finde nøjagtig det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter på side, så husk holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

EAN

4078500062763