Gardena SILENO minimo – robotplæneklipper – elektrisk – ledningfri

Kan det oversættes til “professionel”. holde din græsplæne sund og smuk uden meget arbejde og stress. Den er udstyret med en effektiv klipemotor, der sikrer, at plænen klippes ensartet og præcist. Den er også ledningfri, så du ikke behøver bekymre dig om, hvor lang tid det tager at klippe græsplænen. Med Gardena SILENO minimo robotplæneklipper kan du tage et godt hvil fra gør-det-selv havearbejde og i stedet nyde resultatet af et flot og grønt græsareal.

Gardena SILENO minimo Robotplæneklipper Elektrisk 16 cm Skærebredde
Gardena SILENO minimo Robotplæneklipper, 250 m²
4.5
SILENO minimo Robot plæneklipper Batteri Sort, Blå
Gardena SILENO minimo - robotplæneklipper - elektrisk - ledningfri
4.5
Gardena SILENO minimo - Robotplæneklipper - ledningfri - 16 cm - 6.1 kg
4.5
GARDENA SILENO minimo 250 m² Robotplæneklipper Velegnet til overfladen max. 250 m²
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gardena
EAN: 4078500053037
Varenummer (SKU): 10970900821816438 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det tit de små ting, der gør forskellen  – som et nyt gardin, en ny plaid – eller måske er det lige præcis Gardena SILENO minimo Robotplæneklipper Elektrisk 16 cm Skærebredde, der kan sætte krøllen på halen på indretningen.

Gardena SILENO minimo Robotplæneklipper Elektrisk 16 cm Skærebredde er fra mærket Gardena, og det falder i kategorien Robotplæneklippere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det gennem webshoppen.

Husk også at se vores andre spændende kategorier

Er Gardena SILENO minimo Robotplæneklipper Elektrisk 16 cm Skærebredde måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotplæneklippere, du kan gå på opdagelse i. Vi samler produkter fra mange danske online shops, så du nemmere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye produkter ind, så husk holde øje med udvalget løbende.

Yderligere information

EAN

4078500053037