Eufy Robotstøvsuger RoboVac 35C

Eufy Robotstøvsuger RoboVac 35C er designet til at hjælpe dig med at holde dit hjem rent. Denne poseløse robotstøvsuger har en kraftig sugeevne på 1500 Pa, er kompatibel med Amazon Alexa og Google Assistant, og har BoostIQ-teknologi til intelligent sugning. Med det intuitive touch-kontrolpanel og EufyHome-appen får du fuld kontrol over robotstøvsugeren, uanset om du står ved siden af eller flere kilometer hjemmefra. Alle disse funktioner kommer i en stilfuld sort finish.

Eufy Robotstøvsuger RoboVac 35C
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Eufy
EAN: 0848061022476
Varenummer (SKU): 5372800355082032 Kategori:

Er du på jagt efter nye ting til boligen? Når det kommer til indretning, er det ofte de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, nyt tapet – eller måske er det lige præcis Eufy Robotstøvsuger RoboVac 35C, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Eufy Robotstøvsuger RoboVac 35C er fra brandet Eufy, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Eufy Robotstøvsuger RoboVac 35C måske ikke helt det, du mangler? Så husk, at vi har et flot udvalg af Robotstøvsugere, du kan udforske i. Vi samler produkter fra en lang række danske webbutikker, så du nemmere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde nøjagtig det produkt, du leder efter. 

Vi får hele tiden nye IT produkter på side, så husk også at holde øje med sortimentet fra tid til anden.

Yderligere information

EAN

848061022476