Dreame Robotstøvsuger Bot L10s Pro

Dreame Robotstøvsuger Bot L10s Pro kombinerer professionel renhed og høj ydeevne. Den bærer en poseløs design, der leverer en stærk sugestyrke på 5300 Pa. Med dobbelte roterende mopper, dyb tæpperens og 3D struktureret lys + LiDAR Navigation, undgåelse af forhindringer, kan denne robotstøvsuger professionelt rengøre dit hjem uden at skulle bekymre dig om forhindringer. Denne robotstøvsuger kan styres via stemmestyring (Alexa, Google Assistant, Siri (kun med Dreamehome-appen). Med dets moppe, der hæves op til 8 cm, er denne robotstøvsuger L10s Pro perfekt egnet til professionel rengøring af alle typer overflader.

Robotstøvsuger Dreame L10s Pro
3
Dreame Robotstøvsuger Bot L10s Pro
4.5
Dreame L10s Pro Vacuum Robot
DreameBot L10S Pro Robotstøvsuger Sort
Dreame L10s Pro Robotstøvsuger med mopping-funktion
4.5
Dreame Bot støvsuger - robotstyret
4.5
Dreame L10s Pro Robotstøvsuger med mopping-funktion
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Dreame
EAN: 6973734681798
Varenummer (SKU): 5372801336887279 Kategori:

Er du på udkig efter noget nyt til hjemmet? Når det kommer til indretning, er det ofte de små ting, der gør den store forskel  – som en ny vase, en ny plaid – eller måske er det lige præcis Robotstøvsuger Dreame L10s Pro, der kan sætte prikken over i’et på indretningen.

Robotstøvsuger Dreame L10s Pro er fra brandet Dreame, og det falder i kategorien Robotstøvsugere. Produktet ligger i prisklassen, og du kan bestille det via webshoppen.

Opdag også se vores andre spændende kategorier

Er Robotstøvsuger Dreame L10s Pro måske ikke lige det, du mangler? Så husk, at vi har et flot sortiment af Robotstøvsugere, du kan gå på opdagelse i. Vi finder produkter fra en lang række danske online shops, så du nemmere og hurtigere kan få det forkromede overblik og finde lige præcis det produkt, du leder efter. 

Vi får konstant nye IT produkter på side, så husk holde øje med sortimentet løbende.

Yderligere information

EAN

6973734681798