• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Levering

Uniprint.dk sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder 2 dages levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. GLS kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Uniprint.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Uniprint.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om 2 dages levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 3 dage. Uniprint.dk tager altid udgangspunkt i 2 dages levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen to dage tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Hos Uniprint.dk er det vores målsætning at alle ordrene bliver sendt samme dag, men skulle der mod forventning være udsolgt eller restordre kontakter vi dig hurtigst mulig på e-mail eller telefonisk, her oplyses du om en ny leverings dato. Hvis du ønsker din ordre annulleret har du mulighed for dette og vi vil hurtigst mulig sende dine penge retur.

Fragtpriser
GLS - Forsendelse UDEN omdeling koster 35,00 DKK uanset størrelse og mængde.
GLS - Forsendelse MED omdeling koster 45,00DKK uanset størrelse og mængde.
Gratis forsendelse ved køb over 500,00 DKK uanset størrelse og mængde.

 

Opnås der gratis fragt vil varen blive sendt på billigst mulig måde (GLS MED el. UDEN omdeling) med mindre andet er aftalt.

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33