• Dag til dag levering
  • Fri fragt v/ køb over 500,-
  • 30 dags fuld returret
  • Support på 72 18 33 33

Fortrydelsesret

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du; (gælder ikke for B2B kunder)

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til kundeservice@uniprint.dk eller på tlf. 72 18 33 33. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte standardfortrydelsesformularen og sende med retur. Den finder du nederst i dette dokument og medsender sammen med din ordrebekræftelse.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

BEMÆRK VENLIGST: Du kan ikke fortryde dit køb, ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os besked herom. Nægtes modtagelse mod samtykke eller afhentes pakken ikke i en givende pakkeshop/pakkestander, så vil det blive betragtet som ulovlig returnering, og returfragten betales ud fra vores gældende takster med vores fragt udbyder. (vores returaftale ligger fra DKK 55,00 og op til DKK 170,00 pr. pakke, alt efter størrelse og vægt)

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Emballagen er en del af varen og skal sendes tilbage i samme stand som ved modtagelsen kommer varen retur i ødelagt / åbnet emballage modregnes et gebyr da vi ikke lægere er i stand til at sælge varen som ny. Særligt ved produkter med plombering som computere / skærme m.m brydes denne plombering vil der blive modregnet et væsentligt større gebyr. Computere som har været taget i brug (har været tændt) modregnes timepris for genoprettelse 1000,00Kr. i timen ex. moms.

 

Særligt for printerpatroner:

Du skal være opmærksom på, at hvis du fjerner/bryder folien, forseglingen eller forsøger at indsætte printerpatronen i printeren, er der sket en værdiforringelse af produktet, og du kan derfor ikke være sikker på at modtage din fulde købesum retur.

- Brydes yderemballagen og patronen eksponeres, vil patronen efterfølgende have en meget beskeden værdi, eller være helt værdiløs.

Hvis du vil være sikker på at modtage hele købesummen retur, skal du derfor undgå at bryde yderemballagen på printerpatroner. Det er altid en god ide at sikre sig, at det er de rigtige patroner der er bestilt, inden du tager hul på yderemballagen - er du i tvivl, så spørg os.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

             Uniprint.dk

             Krogslundvej 5

             6600 Vejen

             "Mrk Returvare + ordrenr."

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Returformular klik her

Dag til dag levering
30 dags fuld returret
Support 72 18 33 33